Házhozszállítás, áruátvétel

Raktáron lévő termékek átvétele / házhoz szállítása

Személyes Átvétel:

Raktáron lévő termékeinket a megrendelést követően munkaidőn belül bármikor, előzetes egyeztetés nélkül személyesen átveheted szakáruházunkban.

Címünk és nyitvatartásunk: (Kattints ide!)

Házhoz szállítás:

Amennyiben megrendelt termékeidhez a házhoz szállítást választottad, feltétlenül egyeztess ügyfélszolgálatos kollégáinkkal. A megrendelést követően pár órán belül fel fogják venni veled a kapcsolatot. Járműveink leterheltségétől függően 1-2 munkanapon belül biztosan találnak számodra is megfelelő időpontot.

Rendelésre elérhető termékek átvétele / házhoz szállítása

Abban az esetben ha a kiválasztott termékeid közül akad olyan amelyik csak rendelésre - azaz gyártói készletből - szerezhető be, ügyfélszolgálatunk 12 órán belül értesíteni fog az adott termék, vagy termékek várható beérkezési időpontja felől. Sajnálatos módon a beszerezhetőség gyártónként és időszakonként változó, így minden esetben egyedi szállítási információkat kell bekérnünk. Amennyiben a megrendelt terméked beérkezik raktárunkba azonnal értesíteni fogunk és igény esetén a házhoz szállítást is leegyeztetjük veled. A házhoz szállítás módja innentől fogva megegyezik a raktáron lévő termékek esetében leírtakkal.

Kiszállított termékek átvétele

Amennyiben házhoz szállítást kész kérjük vedd figyelembe, hogy az előzetesen megbeszélt időpontban legyen aki fogadja és lepakolja a termékeket járművünkről. A gépjárművezetőknek nem feladta a felpakolt áru lepakolása és behordása a felhasználási területre. Átvételkor kérjük minőségileg és mennyiségileg is ellenőrizd a termékeidet. (Erről bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz).

Köszönjük, hogy átolvastad és betartod az itt leírtakat.